Bet365 fogadási bónuszok az interneten

Claressa Shields úgy döntött, hogy a szakembert örökségre kívánja fordítani.

Eddig annyira jó. Andre Ward ellentmondásos pont győzelmet Bet365 szerzett Szergej Kovalev fölött. könnyű nehézsúlyú harc a Szergej Kovalev és Andre Ward között a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Mindhárom bíró 40-36-as zárást ért el, ahogy a Guardian is. a kötelek és a korongok egy sora.A kétirányú cselekvés a Shields-szel folytatódott, a fejfedő nélkül harcolva, tovább folytatva a jobb cseréket, miközben egyértelműen kiesett.

Majdnem a harmadik amikor Shields végül összekötött egy Bet365 fogadási bónuszok az interneten felülről jobbra, elbűvölte a Crews pillanatait, mielőtt a csengő hangzott.Még a negyedik korában még nagyobb baloldallal csatlakozott, majd balra jobbra kombinálta a fejét, amelyet a Baltimore-i 29 éves, a profi debütálásra készítő Crews valahogy elnyelte egyenesen.

Shields leereszkedett a gyűrűs kötényből a tömegbe, miután a Bet365 döntést kihirdették, átölelte a családját és a barátait, majd magával ragadt a rajongókkal, miközben eljutott az öltözőbe.

„Olyan jónak éreztem, hogy épp most debütáltam a profilt” – mondta Shields, aki 214 lyukasztóból 76-at szállított (35,5%), szemben az ellenfél 272-el (14,8%). – Ez az, amit edzettem. Gyorsabban és keményebben találkozom. És én vagyok a jobb harcos.De Crews hozta 100% -át, és tiszteletben tartom őt. ”

A Michigan-i Flintből származó 21 éves tipikusan Bet365 domináns teljesítményt ért el, egy ismerős eredményt egy harcos számára, aki 77 fontot zárt le 1 amatőr pályafutás a szinhámos előadással a Rio Games-en, az első amerikai bokszoló, aki az olimpiai aranyérmeket nyerte, és megnyerte a Val Barker Trophy-t, mint a verseny legfőbb női harcosát. A Shields meg akarja emelni a női ökölvívást, ahogy a Ronda Rousey hajtotta a női MMA-t oldalnézetből a főcímre. Nem lesz könnyű.

A Rousey az UFC teljes támogatásából részesült, amely Bet365 ugyanazokat a marketing- és promóciós hefteket helyezi a női harcosai mögött, mint a férfiakat.A beruházás megtérülése az elmúlt két évben nyilvánvaló volt: a Rousey a sport legnagyobb keresztelőcsillagává vált, és az UFC 200, amely a szervezet történetének legnagyobb lapjaként lélegzetesen hangzott, főbb eseményként női bantamweight címharcot mutatott be. >

A T-Rex nevű harcos még nem írt alá egy promóterrel, és szombati debütált egy küzdelemről a Roc Nation Sports-vel, amely támogatja a Wardot. Bármelyik cég Bet365 úgy dönt, hogy aláírja a Shields-et, azzal a feladattal kell foglalkoznia a növekedésbe való befektetéssel, és nem garantálja a garantált visszatérést egy olyan sportban, amelynek látszólag nincs közös érdeke a női játék előmozdítása iránt.Vegyük észre, hogy a Shields a T-Mobile Arénában harcolhatott talán ezer rajongó közönsége előtt, amikor a televíziós fizetőképes lap alatti hely, ahol több millió is nézhette volna, tökéletesen érthető lett volna.

< p> A pajzsok, akik megnyerték az átmeneti gyermekkori, Bet365 szegénységi és szexuális bántalmazást az olimpiai dicsőségre való mászásukban, olyan figyelemre méltó hátteret képviselnek, amely általában a harci promótereket serkenti. De az évek páratlan flash-pontjain kívül – Christy Martin leszállt a Sports Illustrated fedéllel, Laila Ali a családi névvel kereskedve, hogy kiegészítse tehetségét – a nők bokszja mindannyian figyelmen kívül hagyva. Még a Shields csodálatos tehetsége sem képes visszafordítani ezt a tendenciát egyedül.

A szombat sikeres debütálása után Shields azt mondta, Bet365 hogy januárban vagy februárban ismét harcolni fog.Teljesítménye csak a női amatőr boksz csúcstalálkozón töltött négyéves futam közben kiemelte a csillagminőséget, de nem kevesebb, mint egy teljes promóciós elkötelezettség Shields álomvirágát.