Unibet online sportfogadás

Az egykori Rangers csatár, Kris Boyd régi korai frusztrációt okozott a régi Unibet oldalának, mivel célja, hogy segítsen a Kilmarnocknak ​​egy 1-1 Skót Premiership-hez a Rugby Parkban.

A frontember egy csapat tagja volt, a Rangers elnöke, Dave King azt állította, hogy „kudarcot vallott”, amikor egy évvel ezelőtt hiányzott a promócióban.

Azonban az előretekintés egy szüreti Unibet online sportfogadás megjelenítést tett a brit labdarúgásban 250. gólját szerezte Mark Warburton szétválasztott Rangers-jével szemben.James Tavernier nagyszerű szabadrúgással végzett a szünet után, de bár Killie az utolsó fél órás férfi fényt játszotta le, miután Greg Taylorot kihívták egy vad kihívásra Joey Bartonon, a látogatók nem találták meg a Unibet nyertes célt.

Ez azt jelenti, hogy a kelta megelőzheti a versenytársaikat a jövő hónap régi céges csatája előtt, ha szombaton a Parkheaden Aberdeent verik.

Lee Clark – még mindig a tökéletes Kilmarnock keverék Unibet keresése után 15 nyár aláírások – Rangers látogatásához további hat változtatást hajtottak végre, Gary Dicker, Greg Kiltie, Adam Frizzell, Jonathan Burn, Taylor és Dean Hawkshaw felidézésével.

A Rangers-t egy utolsó pillanatra cserélték, Clint Hill-vel érkezett Danny Wilson után, miután a középső visszaérkezett a bemelegítés során.A késői változás nem tett Unibet semmit, hogy harmonizáljon egy olyan csapatot, aki ebben a szezonban folyamodott a folyékonyságért, és hogy csak egy felgyújtott Kilmarnockot ösztönöz. sztrájk, amikor felemelte a kezét, hogy megvédje az arcát, míg Dicker tágra vágott. mielőtt a sérült Joe Dodoo-nak 1,5 millió dolláros csatát vezettek be.

Hamarosan megmutatták, hogyan kell Unibet megtenni, ahogy Boyd tette, amit a legjobb.A 33 éves volt, aki hamarosan közeledett egy röplabdához, miután Garner bevezette, de ez az erőfeszítés nem volt meggyőző. Azonban a 29 perces sztrájk azokra az időkre emlékeztetett, amikor szinte heti rendszerességgel szerezte meg az első bábját az Ibrox-on. forduljon át Boyd felé, és hagyta Hillet az ébren; Boyd visszafordította az éveket, Unibet amikor a labdát Wes Foderingham után vezette.

Tavernier 10 perc múlva kiegyenlítené, de a jobb munkát a Garner után fejezte be. a második periódus elején színházi lövést keresett, miután William Boyle-val összezavarodott, de a játékvezető, Kevin Clancy nem volt lenyűgözve.A tisztviselő mégis 59 percen belül szabadrúgást Unibet szankcionált, amikor Hawkshaw McKay-t dobott, és az unibet fogadási bónuszok eredmény egy remek Tavernier szett volt, a jobb hátsó pedig a Kilmarnock falán a felső sarokban. read more

Niko Kranjcar dobott Jordan Rossiterre, Rangers végül megtalálják a Unibet ritmusukat. De Jamie MacDonald másodszor is jobb volt, amikor egy másik Tavernier szettet tolt el, mielőtt egy késő McKay erőfeszítést hagyott volna, mivel Rangers másodszor dobott Unibet pontokat négy játékban.