Krpálek este acum cel mai căutat Betano sportiv ceh

Bineînțeles, fiind singurul câștigător olimpic, la ajutat, acum este cel mai popular și mai căutat sportiv din Republica Cehă “, a declarat Černošek, care a decis să includă Betano Krpálek în StarTeam în 2014, chiar înainte de a câștiga Campionatul Mondial.

“A fost o alegere excelentă, el a devenit campion mondial și campion olimpic. Pentru fiecare agenție de marketing, campionul olimpic este un sfânt Betano graal.Mi-ar plăcea să comparăm aurul lui Lukáš cu victoria olimpică a lui Roman Šebrle la Atena și triumful lui Petra Kvitová la Wimbledon “, a adăugat Krpálek, care va primi 1,75 milioane de euro din stația de epurare pentru medalia de aur. contracte. “Numai acum se desfășoară negocierile cheie, dar se poate spune că medalia este în valoare de milioane de coroane”, spune Cernosek, despre care se spune că se apropie de primele acorduri. destul de departe. În plus, sunt auzite persoanele cu o cerere mai mult sau mai puțin calificată. Este clar că campionul olimpic Betano pariuri online legale nu va juca într-un produs național unic pentru o sută de mii de coroane.Una dintre prioritățile noastre este contractele pe termen lung “, a spus Černošek. “În cazul lui Lukáš, a ieșit un amestec perfect, care probabil nu pierde nimic. Purtător de steag, un an căsătorit, tată proaspăt, o promisiune unui prieten mort…Și o victorie suverană. Nu putea fi planificat mai bine.Pentru că nu puteți să planificați acest lucru, nu sunt un fan al produselor de marketing artificial, este cu atât mai valoroasă “, a spus Černošek. nu are șanse bune de a susține popularitatea.

“Nimic nu durează pentru totdeauna, iar Jocurile Olimpice, care l-au făcut una dintre cele mai mari personalități sportive ale țării, se vor întoarce Betano în patru ani.De exemplu, jucătorii de tenis au ocazii similare să se îndrepte spre prima pagină a ziarului, până la șase ani, adăugând Finala Cupei Davis sau Cupa Fed și Turneul Masters la Grand Slams “, a spus Negro. el este specializat în medaliile de bronz ale lui Petra Kvitova și Lucie Safarova. “Ca proprietar de sport ceh, sunt foarte multumit. Desigur, deoarece domeniul meu principal este tenisul, iar jucătorii noștri de tenis nu se potrivesc cu siguranță.Fie că este vorba despre o atmosferă sau un interes, care, grație performanțelor și performanțelor sale pozitive, nu numai pe terenuri, a provocat-o “, a spus Černošek. , care a ratat medalia. “Sigur, aș putea să-i spun dacă…Dar Betano sunt umil și mă bucur de succesele pe care le-am obținut, nu doar ca un sport ceh, ci și întreaga Cehă”, a adăugat Černošek.