José Mourinho meg kell rázni a Chelsea felhőt, amikor visszatér a Bridge-hez

Igaz, kissé megrándult a Chelsea-nál, másodszor is, amikor egy futballszerzők csoportját vezette a Stamford-híd tanácstalálkozójába, és kéretlenül folytatta néhány egyszerű pontot Iker Casillas rovására korábbi kapitány a Real Madrid-ban. José Mourinho: Mindig tiszteletben tartom a Chelsea-t, de most már 100% -os vagyok. További részletek

Mourinho azonban mindig a saját szeretetére formálta a szabályokat. Általában jól beszélt a Chelsea-ról az elmúlt néhány napban.Ráadásul talán nem volt elég mosóvezeték ahhoz, hogy szem előtt tartsuk az esését, dr. Eva Carneiro esetét és az összes alkalmat, Betclic mobil fogadás amikor úgy érezte, mintha a motorháztető méhe zümmögne az irányításból.

Rájött, hogy az utolsó szezonban még egy pont volt a Chelsea-ban, amikor Mourinho, amikor a nyomás veszélyesen közel áll az elviselhetetlenhez, nyilvánvalóan úgy döntött, hogy a kecskefélék technológiája a játékvezetőkkel, a labdarúgó-szövetséggel együtt. tisztviselők, televíziók, főírók, labdarúgók, menetrend-rögzítők, ghouls, fiendek és fényes egyszarvúak, amiket már megkötöttek, hogy biztosítsák őt?

Biztosan betekintést nyújt Mourinho pszichéjébe egy évvel ezelőtt hogy amikor a bajnok szobájában ült az Upton Parkban, visszaélve Jon Mossot annyira Betclic mobil sportfogadás vadonat, hogy West Ham biztonsági vezetőjének beavatkoznia kellett, az egyik panasza a kecskefélékről szóló vékony döntésre vonatkozott.Mourinho azt hitte, hogy Kurt Zouma fejléce volt.A kecskefélék technológiája nem értett egyet, és a Moss csuklóján lévő zümmögő soha nem ment el.

Chelsea 2-1-et elveszett, és Mourinho munkáltatói valóban saját fegyelmi eljárást kellett volna megtenniük, mivel az FA, figyelembe véve az előzőeket, ezt követően kiutasították őt egy Stoke City játékából.

Még azok közül is, akik szeretnék látni a jóságot ebben a soros bajnokban – mert van, bármi is mondja, hogy rettenetesen megcsodálhatja a munkáját – kell amikor Howard Webb újonnan közzétett önéletrajza most kiderült, hogy Mourinho gyakran újrahasznosított panaszai a játékvezetőkkel kapcsolatban a Chelsea képzési helyszínén való világos találkozóhoz vezettek, és egy másik emlékeztető, hogy a legsikeresebb vezetők gyakran lehetnek azok, akik a legnehezebbek és Betclic regisztrációs bónusz unapologetic.José Mourinho a római Abramovicson: „Soha nem voltunk barátok” Tovább

Webb szerint Mourinho folytatta a támadást, és eldöntötte az összes döntését, amit úgy érezte, hogy a csapata ellen támadt, mielőtt Webb és Mik A Riley, a játékvezető iparág legmagasabb rangú tisztviselője táblázatot készített a Chelsea javára ténylegesen alkalmazott hívásokról.De ez a részlet az ülés kezdete óta kiemelkedik. Mourinho elindította az eljárást, Webb azt mondja, a “padló törlésével” a Premier League képviselőjével, akit meghívtak.Amit mondtunk, nem jegyezzük fel, de miután néhány vizsgálatot elvégeztem, igazságos azt mondani, hogy a szélsőséges kellemetlen volt.

Egy másik érdekes kinyilatkoztatás az, hogy Mourinho az első e-mail címét megváltoztatta az első a múlt szezon fele, azzal érvelve, hogy a harmadik felek a Carneiro-ügy részeként levelezést folytatnak, és nyilvánvalóan üzenetet küldött az egyik kapcsolatfelvételnek a nyitó sorral: „Nincsenek e-mailek…veszélyes!”

< p> Még mindig van egy rejtély, hogy mennyire járult hozzá a klub orvosa kezeléséhez a Chelsea öltözőben, és hogy a Mourinho elvesztette az értékes mágiát, amellyel Patrick Barclay írta életrajzát. A győztes anatómiája, hogy megjegyezzük, hogy a portugál szerette „megijeszteni az egyezményt, hogy még a legkedvezőbb edzőnek is meg kell tartania egy bizonyos távolságot a játékosok és a játékosok között”.Facebook Twitter Pinterest Kék piros és szürke: José Mourinho, amikor először csatlakozott a Chelsea-hez 2004-ben, és most a Manchester United-en.

Az Internazionale után felvett felvételek megnyerik a 2010-es Bajnokok Ligája döntőjét, amikor és Marco Materazzi könnyedén ölelte át a Bernabéu belsejében, tudva, hogy ez lesz az utolsó játékuk, valószínűleg a legnyugtatóbb emlékeztető, de ez a fajta kötési technika nyilvánvaló volt a Stamford Bridge-ben is boldogabb időkben.

< p> Az elmém 2014 januárjában a Savoy-i éjszakára tér vissza, a Football Writers ‘Association tiszteletben tartotta Mourinhót az éves tiszteletbeli vacsoráján, és Frank Lampard beszéde, amely így szinte mindenkit mozgott a legfelső asztalon, úgy tűnt, mintha megdőlt a szemeik. Louis van Gaal, az ember hatalmas medve volt közöttük.Lampard úgy beszélt, mint egy férfi, aki egy pohár ablakon keresztül futott Mourinhóhoz, és Van Gaal, aki még mindig letépte a könnyeket, azt mondta, hogy soha nem ismert, hogy a menedzsernek ilyen viszonya van a játékosával.

messze nem volt nyilvánvaló az Old Trafford-ban, bár ugyanilyen módon, négy hónap nem sok idő ahhoz, hogy ugyanezt a fajta jelentést hozza létre. Ez kissé másnak érzi magát, és többször is átmegy a fejemben, hogy talán Mourinho-t a Chelsea utolsó félidénye befolyásolta, mint amennyit valószínűleg el akar adni. Facebook Twitter Pinterest A José Mourinho a Manchester United otthoni veresége során szeptemberben reagál a Manchester City-re. Fénykép: Peter Powell / EPA

A régi szikra nem mindig ott van.Mourinho a sajtókonferenciákba sietett, és felgyújtotta az egész szobát – rettenetesen jóképű, kifogástalanul kiderült, saját szavaival hangolva, mintha azt hitte volna, hogy a Fonz. Úgy nézett ki, mintha meghallgatta volna, hogy megjelenik egy bankjegyen. Ő volt a meghatározhatatlan minősége, amely inspirálja a kíváncsiságot, és még egy ideig is volt Alex Alex Ferguson a köteleken.A Ferguson legutóbbi nyilvános rendezvénye Manchesterben a Bridgewater Hallban volt, és elkerülhetetlenül felvetették a Mourinho első Chelsea-i stintjét. – Megnéztem az első sajtótájékoztatóját, amikor azt mondta, hogy ő a Különleges – mondta Ferguson a közönségének. – Azt mondtam magamnak: – Ó, nem fogom elvenni. – Fiatal volt, élénk…nem veszed a fiatal srácokat. – Ez volt a Mourinho, aki, miután elhagyta a Stamford Bridge-t, az első idővel elmagyarázta, hogy soha nem térhet vissza, hogy köszönetet mondjon a szurkolóknak, mert meg fog halni az összetörés során. Régebben az volt, hogy a varázsa a teljes sugáron volt.Egy darabig ő volt a legcsodálatosabb személyiség a játékban, az egyik ritka ember, aki bizonytalanul vonzónak érezheti magát, amikor a „gyönyörű kék ​​székekkel, az Uefa Bajnokok Ligája trófeájával, az Istennel és utána” emlékeztette életét. Istenem, én. ”

Manapság azonban senki sem hasonlítja össze Brian Clough-t, az utolsó igazgatót, aki úgy tűnt, hogy a televízió számára készült. A Chelsea duológia első részén nem volt egészen a régi sztrájk, vagy az insouciance levegője, melynek egyszer már Mourinho volt, jelölve George Clooney-t, hogy filmen játsszon. Bővebben

Talán túl jól ismerjük őt, szemölcsök és minden. Néha vadászkodik, és őszinte legyek, sokan elveszítik a régi Mourinhót és ártatlan időket.Amikor találkozott John Bishop komikus 4-es csatornájával a rákért, és felvetette azt a kérdést, hogy mit nevezel báránynak (válasz: felhő), talán először láttam őt – megfelelő nevetés – kinevezése óta.

Talán, ahogy Ferguson azt mondta, ez csak egy korosztály, és Mourinho most más, mint az 50-es évek közepére. Talán a lágy fókuszú Mourinho visszajön a nézetbe, miután a csapata rögzítette az első jelentős győzelmét a megalapozott rivális ellen, miután felvette a munkát. Most azonban gyanúja marad annak, hogy talán még mindig a kemény meghibásodás első tapasztalatának hatásait hordozza.Mourinho, talán észrevette, ritkán említi a régi klubját névvel. FA nagy Sam történetének váltása

Kísértés volt azon tűnődni, hogy vajon mi kellett volna átmennie Sam Allardyce fejében, a Sir Bobby Charltonban ülve Állj a Manchester United-nél, hogy megnézze az első mérkőzést, mivel az Anglia vezetője elbűvölő megjelenésétől fogva véget ért.

Allardyce helyszíne Sir Alex Ferguson mellett a Fenerbahce elleni játékért koreográfiával érezte magát. a Liga Menedzserek Szövetségének legbefolyásosabb személye, és bár a szakmájukban is van tendencia, hogy megvédjék a saját tevékenységemet, a sportágban egyre több zavarodást észlelek az FA vegyes üzeneteiről.

Ez minden bizonnyal Robert Sullivan, az FA stratégiai igazgatója részvétele két órás ülésen a parlamenti kultúra, a sport és a média bizottság előtt, amikor a játékosok harmadik fél tulajdonjogának tárgya jött létre.

Nem kétséges, hogy wi Emlékszem, hogy Allardyce távozásának széles körben jelentett oka az volt, hogy tanácsolta néhány titkos újságírónak, hogyan juthat el a szabályokhoz.Amit nem láttál, most a történet már régi hírnek számít, a Sullivan elismeréseiről szól, hogy az FA valójában nem hiszi, hogy ezt tette.

Néhány idő, de végül odaérünk. Először is, az FA vezérigazgatója, Martin Glenn volt, aki elismerte kezdeti reakcióját, amikor a történet felrobbant, hogy senkinek nem kellett elveszítenie a munkáját.Most van egy másik magas rangú FA-tisztviselő, aki azt mondja, hogy a történet valójában nem eléggé bemutatott.

Minden túl késő ahhoz, hogy Allardyce – bérelt, hogy Big Sam legyen, és elhagyta a Big Sam-ot. – de remélhetőleg néhány további ember tartalmazhatja a különböző frissítéseket, amikor visszahívják a történetet, és most megértik, hogy miért ugrott ki a sporton belüli növekvő számok. A Strachan rejtett tehetségekkel rendelkezik

Sok ember van minden bizonnyal meglepődött, hogy Gordon Strachan a skóciai munkában egy újabb bosszantó eredmény után jár, az angol játék néhány hét múlva jön létre, és csapata olyan messze van, mint a nemzetközi színtéren komoly versenytársak.

Ezzel a hátteret élveztem az elfogadó beszédét, amikor néhány nappal ezelőtt bevezették a Manchesteri Nemzeti Labdarúgó Múzeum híres csarnokába. – Ez ironikus – kezdte Strachan, „én, az angol hírnévcsarnokban, amikor éppen a skót csarnokból indulok ki.”